Szia!

Zoli vagyok, a The Missing Particle alapítója.

20 éve dolgozom informatikusként, és ez nálam is egy gyerekkori dolog. Nagyon szeretem a munkámat, különösen azokat a projekteket, ahol nagy teret kapunk arra, hogy szabadon megvalósítsuk az ötleteinket.

Ahogy egyre több feladatot oldunk meg sikeresen ügyfeleinkkel, egyre nagyobb teret kapunk, de szükség van még egyfajta szakmai bátorságra. Én azokat az informatikusokat tartom igazán bátornak, akik ki mernek állni a jó ötleteik mellett, mernek értük konfrontálódni munkatársaikkal, és az ügyfeleinkkel is, és vállalják a felelősséget.

Akik szívesen merítenek ötleteket módszertanokból, de soha nem válnának azok rabjaivá, a saját ötleteiket mindig többre tartják a recepteknél, és bármikor készek azt kiáltani: bullshit!

Bátran kreatívak, akiknek sok őrült megoldása van egy problémára, amiből egyet aztán meg is valósítanak.

Olyanokkal szeretnénk együtt dolgozni, akikben megvan ez a bátorság, és nagyon szívesen segítünk is ezt előhozni, ha kell. 🙂

Ügyfeleink elsősorban oktatás területén működő szervezetek, számukra fejlesztünk pénzügyi rendszereket, komplex szervezési algoritmusokat, és munkafolyamattámogató megoldásokat. Mi készítettük azt az algoritmust is, ami a hazai felsőoktatási intézmények ponthatárait kiszámítja, de abszolút nem sértődünk meg, ha informatikai felsőoktatás helyett inkább hozzánk csatlakoztok tanulni.

Amikor teljesen szabadon szeretnénk alkotni, azt mi sem ügyfélprojekteken tesszük, erre indítottunk egy kísérleti otthonautomatizálási projektet az irodánkon, munkaidőből elrabolt órákban programozzuk a fényeket, redőnyöket, fűtést-hűtést, öntözést, még egy galamb figyelmeztető vízágyú is készült.

Csapatunkba várunk programozókat, akiknek van már tapasztalata egy Javahoz hasonló nyelvvel, szívesen bevezetünk a Javaba, gyakorolhatsz az otthonautomatizációs projektünkön, vagy ha van már Java tapasztalatod, azt használhatod egyik ügyfélprojektünkön.

Ügyfeleink

Német ügyfelünknek ügyviteli rendszert, míg állami partnereinknek szervezési algoritmusokat és integrált fizetési megoldásokat tervezünk és kivitelezünk.
(De a pörgős, feladatokkal teli napok mellett igyekszünk a az otthon automatizáló rendszerünket is folyamatosan fejleszteni, karbantartani :))