Szia!

A The Missing Particle 2017 februárjában alakult 2 fővel. Jelenleg 10 fős a fejlesztői csapatunk, többnyire full-stack szintű programozókból áll.

Ügyfeleink elsősorban oktatás területén működő szervezetek, számukra fejlesztünk pénzügyi rendszereket, komplex szervezési algoritmusokat, és munkafolyamat támogató megoldásokat. Mi készítettük azt az algoritmust is, ami a hazai felsőoktatási intézmények ponthatárait kiszámítja, de abszolút nem sértődünk meg, ha informatikai felsőoktatás helyett inkább hozzánk csatlakoztok tanulni.

Ha a manifesztónkat kellene meghatározni, akkor valahogy így hangozna:
  • Ahogy egyre több feladatot oldunk meg sikeresen ügyfeleinkkel, egyre nagyobb teret is kapunk, de szükség van még egyfajta szakmai bátorságra. Azokat az informatikusokat tartjuk igazán bátornak, akik ki mernek állni a jó ötleteik mellett, mernek értük konfrontálódni munkatársaikkal, és az ügyfeleinkkel is, és vállalják a felelősséget. Nagyon szívesen segítünk ezt a bátorságot előhozni, ha kell. 🙂
  • Akik szívesen merítenek ötleteket módszertanokból, de soha nem válnának azok rabjaivá, a saját ötleteiket mindig többre tartják a recepteknél, és bármikor készek azt kiáltani: bullshit! 
  • Bátran kreatívak, akiknek sok őrült megoldása van egy problémára, amiből egyet aztán meg is valósítanak. 
  • Amikor teljesen szabadon szeretnénk alkotni, azt mi sem ügyfélprojekteken tesszük, erre indítottunk egy kísérleti otthon automatizálás projektet az irodánkon, munkaidőből elrabolt órákban programozzuk a fényeket, redőnyöket, fűtést-hűtést, öntözést, még egy galamb figyelmeztető vízágyú is készült.
  • Csapatunkba várunk front endes programozókat, és olyan back end fejlesztőket is, akiknek van már tapasztalata egy Javahoz hasonló nyelvvel.

Ha ezek a sorok rezonálnak veled, jelentkezz hozzánk a Karrier menüpont alatt, vagy dobj egy emailt 🙂

Ügyfeleink

Német ügyfelünknek ügyviteli rendszert, míg állami partnereinknek szervezési algoritmusokat és integrált fizetési megoldásokat tervezünk és kivitelezünk (de a pörgős, feladatokkal teli napok mellett igyekszünk a az otthon automatizáló rendszerünket is folyamatosan fejleszteni, karbantartani :)).

Hemmersbach

hemmersbach.com

Oktatási Hivatal

oktatas.hu